Met het einde van het jaar in zicht gaat SportEmotion opruimen! En onze leden kunnen hiervan profiteren.

Alle pakjes van Turnstar en ERIMA zijn nu afgeprijsd met 20% korting. Dus ook ons clubpakje! Deze actie is geldig tot 31 december 2017, en geldt alleen op de voorraad. Gedurende deze periode kan er dan ook alleen uit de voorraad worden besteld.

Hoe zat het ook alweer? Bij SportEmotion te Barendrecht zijn speciaal voor OKK geselecteerde turnpakjes en trainingspakken te koop. Wil je eens rondkijken in onze collectie? Klik dan hier voor een overzicht. Wedstrijdpakjes voor (selectie) turnwedstrijden stelt de vereniging ter beschikking aan de deelnemers. Zelf aanschaffen daarvan is niet nodig.

Alle maten worden 1 keer doorgeschoven van de turnpakjes. Dus als een meisje nu een 164 turnpakje heeft, wordt dit een 152 om beter aan te sluiten bij de actuele kledingmaat. Ga voor de zekerheid passen in de winkel.

De trainingspakken sluiten qua maat goed aan. Mocht u alsnog eerst willen passen, neem dan even contact op met SportEmotion. Bedrukte kleding mag namelijk niet retour.

De levertijd van de pakjes is ca. 6 weken.

SportEmotion ⎜ Pesetastraat 72 ⎜ 2991 XT Barendrecht ⎜ www.sportemotion.com ⎜ info@sportemotion.com ⎜ 📞 (010) 4661734